Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

пятница, 17 апреля 2015 г.

Тиждень німецької мови

Незвичайним видався у нашій школі тиждень німецької мови під керівництвом вчителя Яланської А. М., який проходив з 13 квітня до 17квітня  2015 року. Кожен день був заповнений цікавими заходами. Учні на чолі з Аліною Мерабіївною здійснили віртуальну подорож до Німеччини та ознайомились із звичаями та культурою країни, мову якої вони вивчають. Учням настільки сподобалась ця віртуальна подорож, що вони висловили побажання побувати в цій європейській країні особисто .

п / п
Зміст роботи

Дата
Клас
1.
Відкриття тижня іноземної мови 
Понеділок
1 – 9 класи
Конкурс малюнків “Стежками німецьких казок”
Понеділок
2 – 5 класи
2
Виставка робіт учнів «Закладення-шпаргалка».
Вівторок
7 клас
3
Конкурс виразного читання віршів німецьких класиків.
Середа
9 клас
4
Засідання клубу знавців німецької мови на тему «Ласкаво просимо до Німеччини» 
Четвер
8 – 9 класи
5
Турнір допитливих «Хто знає німецьку мову»
Підведення підсумків тижня
Пятниця
1 – 9 класи


 Такі цікаві заходи  заохочують дітей до покращення своїх знань іноземної мови, викликають інтерес до її вивчення. До речі, завдяки вивченню іноземної мови – покращується  пам'ять, увага і вміння зосередитися на своїй думці.                                            
  Так що, як кажуть, було б бажання, а можливість, способи і час завжди можна знайти, для того, щоб вивчити іноземну мову і поринути в інший світ.                      
Усі, хто брав участь у тижні німецької мови, отримали незабутні враження та позитивні емоції.














Комментариев нет:

Отправить комментарий