Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

четверг, 21 мая 2015 г.

Зі святом

Сьогодні Вознесіння Господнє. Прикмети та традиції
Є прикмета, що на свято Вознесіння Господнє, нічого не слід робити по дому, інакше невдача буде переслідувати вас весь рік.
Ще є прикмета, що не попросиш у цей день у молитві у Всевишнього, обов'язково збудеться, тільки не треба просити великих грошей і багатства.
Якщо на Вознесіння буде йти дощ – до неврожаю і взагалі не віщує нічого доброго, тільки хвороби.
Якщо після Вознесіння буде стояти постійна спека – тоді можете сміливо йти купатися, не думаючи про те, що можете захворіти.
Також на Вознесіння прийняті різні замовляння, які, за старовинними традиціям, оберігають нас від різних проблем, хвороб, порч та іншого різного поганого.
Якщо курка в цей день знесла яйце, то його не слід їсти.
Необхідно прочитати змову над ним від різних неприємностей і віднести на горище. Тоді ніхто не зможе завдати вам шкоди або псування, поки яйце знаходиться у вас на горищі.
На Вознесіння було прийнято кілька гілочок звичайної берези заплітати в косу, і гадати, ось таким цікавим способом, чи вийде дівчина заміж цьому році. Якщо за 10 днів до свята Трійці ці гілочки берези не зів'яли, то весілля в цьому році обов'язково бути.


Джерело: http://mig.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий