Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

четверг, 29 января 2015 г.


Жити в мирі та злагоді між собою в родині, державі, з народами.
Цей мудрий заклик звучить через століття в словах князя Ярослава, прозваного Мудрим, і закликає нащадків керуватися здоровим глуздом, а не власними амбіціями, думати не лише про себе, а й про інших. Такі думки утверджує у своїх творах письменник Олександр Олесь.

28 січня, вчитель української мови та літератури, Кирик С.С., проводила відкритий урок української літератури в 5 класі на тему  Олександр Олесь (Кандиба). «Ярослав Мудрий». Поетична оповідь про минуле нашого народу, князів давньої України-Руси.

  Учні поринули  у захоплюючу мандрівку княжих часів. Вчитель, познайомила п’ятикласників із сторінками художніх творів, якими дихає старовина,постає життя наших предків,миготять у стрімкому бігу коні,схрещуються списи,дзвенять шаблі. На уроці, діти мали змогу побачити відомих київських князів, презентували яскраві малюнки «Яку я хочу бачити майбутню Україну…», проявляли себе, як декламатори та доповідачі. Не можна не відзначити великий професіоналізм вчителя, Кирик С.С., яка намагалася донести до учнів красу та вічно моральні цінності,  залучила учнів до творення уроку, адже урок – це співпраця , співтворчість. Добрала для учнів цікаві завдання та яскраву наочність.

А ось і фоторепортаж з уроку





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий