Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

четверг, 29 января 2015 г.

Кожний народ прославляє своїх героїв, які служать прикладом для прийдешніх поколінь. Одним із найвеличніших подвигів в історії нашої країни стали Крути. 
Клянемось вам, ровесники-герої,
На вашу кров, на вічно славні Крути,
Нам чину вашого і жертви пресвятої —
Ніде, ніяк, ніколи не забути.
  29 січня 2015 року у Нововасилівському НВК був проведений урок мужності      " Трагедія і перемога духу - Крути", що підготувала вчитель історії Барна Олена Анатоліївна.      На цей захід були запрошені учні 7 –9 класів. Вони мали змогу почути  про трагічну подію в історії українського народу, подвиг юнаків – героїв, приклад мужності, відданості та незборимості духу.
Під керівництвом вчителя учні мали змогу побачити кадри документального відео, що  перенесли їх у події 1918року та  сколихнули у  душах почуття патріотизму за Україну. А для учнів 5 класу була проведена інформаційна  хвилинка «Пам’яті Героїв Крут присвячується».  Учні дізналися про подвиг українських юнаків під Крутами, які своєю кров'ю окропили святу землю в боротьбі за волю України.
Такі заходи виховують в учнів почуття патріотизму, повагу до історичного минулого українського народу, до борців за національну незалежність нашої Батьківщини.

         


Комментариев нет:

Отправить комментарий