Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

суббота, 13 декабря 2014 г.

Вітання

Вітаємо Удовиченко Валентина (керівник Барна О.А.) який став фіналістом конкурсу творів для дітей на правову тематику «Разом мандруємо в legalаnd – казкову країну права»!
13 грудня в урочистій обстановці в приміщенні Класичного приватного університету відбулося відзначення учасників. Робота  Валентина розміщена на сайті Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (http://www.zoippo.zp.ua/)  та рекомендована для навчальних занять та виховної роботи з правової тематики у закладах освіти.

Фоторепортаж








2 комментария:

  1. Вітаю! Дуже приємно бачити вихованця нашого закладу у стінах Класичного приватного університету. Так тримати. Бажаю подальших перемог, а вчителю продовжувати підкорювати вершину гори " Освіта".

    ОтветитьУдалить