Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

понедельник, 4 апреля 2016 г.

Новини освіти

Умови безкоштовного навчання в Польщі
На теренах інтернету опубліковано багато інформації, стосовно навчання в Польщі. Оскільки польська освіта набуває все більшої популярності серед української молоді, то не дивно, що цей напрямок приваблює багато солідних і невеликих компаній, фірм «одноднівок» та й просто відвертих шахраїв, які не проти швидко підзаробити.

Власне з останніми найчастіше пов’язані голослівні висловлювання та міфи, що потім неправильно розтлумачуються суспільством. Тому актуальним постає запитання на яких умовах українці можуть безкоштовно здобувати вищу освіту в Польщі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий