Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

пятница, 22 января 2016 г.

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

       
День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.
        Ті вікопомні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.
Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем держави – вимогливим до влади, втім непасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту.
         Вітаючи вас з Днем Соборності та Свободи України, бажаємо міцного здоров’я, миру, щастя, нових досягнень на благо України!

Комментариев нет:

Отправить комментарий