Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

понедельник, 18 мая 2015 г.

Щорічно 18 травня під багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день музеїв. Це свято було встановлено одинадцятого генеральної конференцією Міжнародної ради музеїв у 1977 році.
Міжнародна рада музеїв (ICOM) — це неурядова професійна міжнародна організація, яка об’єднує музеї та музейних фахівців по всьому світу. Вона була створена в 1946 році і підтримується ЮНЕСКО.

Завдання Міжнародного дня музеїв — нагадати громадськості про важливу роль музеїв у розвитку сучасного суспільства. Це свято надає музейним працівникам можливість зустрітися з широкою публікою і розповісти про труднощі, з якими стикаються музеї.
Щороку вибирається нова тема дня, якої присвячуються святкові заходи. У цей день вхід в багато музеї безкоштовний.
У багатьох містах світу проводиться приурочений до дня музеїв фестиваль «Ніч музеїв» (зазвичай він проходить в ніч з суботи на неділю в найближчі до Міжнародного дня музеїв вихідні).
Щороку все більше музеїв приєднуються до святкування Міжнародного дня музеїв.


Комментариев нет:

Отправить комментарий