Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

суббота, 14 марта 2015 г.

П. Тичина «Блакить мою душу обвіяла...»

3 березня у 5 класі був проведений урок – проект на тему : «П. Тичина «Блакить мою душу обвіяла...». Мелодійність віршів П. Тичини». Учні були поділені на дві  групи, кожна з них отримала своє завдання. І група – « Ілюстратори» презентували альбом з малюнками до вивчених поезій П. Тичини, а також підготували репродукції  полотен – пейзажів  видатних художників .

ІІ група – « Літературознавці» підготували збірки « Прислівя та приказки про природні явища», а також збірку  поезій «Чарівна, мальовнича природа України». Не вперше переконуюся , як це «оживляє» урок, учні зовсім інакше сприймають матеріал. Адже кожна група дітей відчуває відповідальність за доручену справу, намагається виконати її якнайкраще.




Комментариев нет:

Отправить комментарий