Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

понедельник, 9 февраля 2015 г.

                                                 

              Вчителя укр. мови та літер.                                     учня 5 класу
                             Кирик С.С.                                           Удовиченка Валентина

Щиро вітаємо з перемогою (ІІ місце) у ІІІ (обласному) етапі ХІV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням (номінація «Література» 2014 – 2015 н.р.) учня 5 класу Удовиченка Валентина та його керівника Кирик С.С. Бажаємо Валентину та його наставнику Кирик С.С.  ніколи не зупинятися на досягнутому! Нехай перемога у цих змаганнях додасть вам наснаги, впевненості у своїх силах і можливостях, та підсилить жагу до нових перемог, творчих звершень на благо України.

Ознайомитися з наказом можливо за посиланням  Наказ про підсумки
 

1 комментарий:

  1. Дякую, Олено Анатоліївно, за привітання. Думаю, що учні, які у 5 класі можуть так вдало римувати, досягнуть ще вищого результату.

    ОтветитьУдалить