Проблемна тема: «Формування конкурентноспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу»
Девіз: "Хто не хоче відставати, мусить рухатись вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя..."
Творче кредо: "Посередній учитель розповідає...Хороший учитель пояснює...Кращий учитель демонструє...Творчий учитель надихає..."

пятница, 23 января 2015 г.

22 січня уся країна відзначала День Соборності та Свободи України.   З метою національно-патріотичного виховання у Нововасилівському навчально – виховному закладі був проведений тематичний захід  «Ми вірим в майбутнє твоє, Україно». Організатором  заходу виступила вчитель історії та правознавства Барна Олена Анатоліївна, котра звернулася до учнів школи зі словами про те,  що у нас єдина держава, ми - єдиний народ!  Вона висловила найкращі привітання школярам з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня соборності України!
Учні середньої та старшої ланки школи були задіяні в підготовці та проведенні урочистого заходу. Різноманітний наочний матеріал, відеоролик, танець, у виконанні дівчат 9 класу : Тварковської Яни, Чумак Анастасії та Басової Олександри, поезії, прочитані напам’ять нашими п’ятикласниками: Удовиченком Валентином,                         Вацко Вікторією та Муркою Вікторією,  а також виконання пісні « Молитва за Україну»   усіма учнями разом з Оленою Анатоліївною, розчулили усіх присутніх. Я впевнена, що саме такі заходи сприяють формуванню національної свідомості, гордості,  вихованню патріотизму.

Ми вірим в майбутнє твоє, Україно!
Говорять сьогодні дорослі й малі,

Бо ти в нас – найкраща, бо ти в нас єдина,
Немає такої, як ти на на землі.

Дай щастя, Боже, нашій Україні,
Такій великій, рідній і єдиній,
У кожне місто і село квітчасте
Пошли любов і світле щастя.



1 комментарий: